​Kosand til hele Jylland

​Hos vognmand Thomas Krogh Andersen tilbyder vi salg af kosand, som er en fantastisk erstatning for halm og gummimadrasser. Vi er beliggende nær Randers, Viborg og Hobro, men har vognmænd kørende i hele Jylland, som kan levere dine varer fra dag til dag. Som med alle vores andre produkter, indgår vi i dialog med vores kunder for at sikre os, at de får den type og mængde kosand, de har brug for. Vi indgår altid i en dialog med vores kunder herom, fordi det er vigtigt for os, at vi kan se dem i øjnene og omvendt. Dette betyder, at vi altid leverer ud fra vores kunders individuelle ønsker og behov.

Fordele ved køb af kosand

Vi leverer udelukkende kosand af bedste kvalitet. Der er mange fordele ved at anvende kosand, hvoraf en af dem er, at det minimerer omkostningerne til dyrene, fordi der ikke kan leve bakterier i kosandet. Det er også bevist, at det medfører en forbedret dyrevelfærd, færre klov- og benproblemer, og at køerne leverer mere mælk, fordi det er langt sundere for dem end halm og gummimadrasser.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du ønsker at mere information om vores salg af kosand, kan vi kontaktes på telefon 40 97 26 60 eller på e-mail på thomas@ta-vognmanden.dk. Du er også velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker råd og vejledning.

Kontakt os​

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du sende os en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Vognmand

Thomas Krogh Andersen

adresseinformation

Bavnehøjvej 7

8830 Tjele 

kontaktinformation