Vognmandsforretning med værdierne i orden

Vores vognmandsforretning Thomas Krogh Andersen har base i Tjele tæt på Randers, Viborg og Hobro, og vi tilbyder blandt andet følgende services:

På ganske få år har vi udviklet virksomheden, så den på nuværende tidspunkt har fem ansatte og fem vogne, der kører for vores vognmandsforretning i hele Jylland. På trods af vores rivende udvikling, sætter vi en ære i fortsat at bibeholde vores værdier og gode jargon. Derfor drives vores vognmandsforretning på tanken om, at et løfte er et løfte, og at aftaler altid overholdes.

Erfaren vognmandsforretning

Vognmandsforretningen ejes af Thomas Krogh Andersen, som har mange års erfaring bag sig. Thomas har fungeret som selvstændig med firmaet i to år og har derudover 16 års erfaring bag sig, da han har kørt transport, siden han var 18 år gammel. Derudover har han arbejdet for landbruget, siden han var 11 år gammel. Dette betyder, at han kan sætte sig i kundens sted, fordi han selv har erfaring med begge dele. Thomas går op i, at der er en god jargon i firmaet, og at han har et godt forhold til hver eneste kunde.

Kontakt os

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vores vognmandsforretning kan tilbyde dig, kan vi kontaktes på telefon 40 97 26 60 eller e-mail thomas@ta-vognmanden.dk.

Kontakt os​

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du sende os en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Vognmand

Thomas Krogh Andersen

adresseinformation

Bavnehøjvej 7

8830 Tjele 

kontaktinformation