Salg af sand og grus til private og erhverv

​Hos vognmand Thomas Krogh Andersen tilbyder vi salg af sand og grus til både private og erhverv. Vi er beliggende nær Randers, Viborg og Hobro, men vi leverer til hele Jylland.

Størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, som foretager salg af fyldsand, asfalt og knust beton, men vi har også en del private kunder, som er interesserede i at købe sand hos os. Disse kunder køber primært sand til indkørsler eller sandkasser, men også sort granit.

Ud over salg af sand tilbyder vi også følgende:

  • Salg af grus
  • Salg af olie
  • Salg af kalk
  • Salg af knust asfalt og beton

Service i højsædet ved salg af sand

Når du køber sand eller grus hos os, kan du regne med, at du får den type, du skal bruge, da vi altid indgår i tæt dialog med vores kunder. Dette er vigtigt for os, fordi vi ønsker, at vores kunder altid er 100 procent tilfredse, og at vi kan se dem i øjnene.

Dette betyder, at vi altid rådgiver vores kunder, så de kan træffe det helt rigtige valg. Vores service er altid i højsædet i forbindelse med salg af sand, og det går vi aldrig på kompromis med. Derudover garanterer vi dag til dag levering i forbindelse med salg af sand og grus.

Kontakt os for mere information om salg af sand og grus

Hvis du ønsker at høre mere om vores salg af sand og grus, kan vi kontaktes via e-mail på thomas@ta-vognmanden.dk. Ellers kan du fange os på telefon 40 97 26 60.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med køb af sand eller lignende.

Kontakt os​

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du sende os en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Vognmand

Thomas Krogh Andersen

adresseinformation

Bavnehøjvej 7

8830 Tjele 

kontaktinformation