​Gylletransport og gyllekørsel i hele landet

Hvis tiden er inde til, at din gylletank skal tømmes, kan vi hos Vognmand Thomas Krogh Andersen med garanti hjælpe dig! Som vognmand er vi specialister inden for området, og har meget erfaring med transport af gylle. Gennem årene har vi kørt gyllekørsel for mange af vores kunder i blandt andet Hobro, Randers og Viborg. Hvis vi skal varetage din gylletansport, kan vi tilbyde yderst konkurrencedygtige priser, som starter fra 680 kroner pr. time.

Vi imødekommer dine ønsker

Vores kompetente vognmænd kan klare gyllekørsel for både private eller erhverv. Vi tilbyder vores service uanset hvor meget du har, hvor langt det skal transporteres eller hvor i landet du befinder dig. Der tages altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, for på den måde at udføre opgaven på bedste vis.

Vores priser er sæsonbetonet, hvilket betyder, at prislejet fordeler sig således:

-​Lavsæson (fra 1. oktober til 31. februar): Priser fra 680 kroner i timen.

-​Højsæson (fra 1. marts til 30. september): Priser fra 780 kroner i timen.

Tilpasset gylletrailer til gyllekørsel

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og effektivitet. Derfor har vi to gylletrailere på hver 34 kubikmeter, som begge kan læsses på kun fire minutter fra både venstre og højre side. Det betyder, at vi hurtigt kan flytte gylle, spildevand og andre væsker. Derudover har kranarmen en rækkevidde på hele 10 meter, hvilket gør processen rigtig effektiv.

Lad os hjælpe dig

Hvis du har brug for hjælp til gylletransport eller anden tanktransport, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 40 97 26 60 eller e-mail Thomas@ta-vognmanden.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os​

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du sende os en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Vognmand

Thomas Krogh Andersen

adresseinformation

Bavnehøjvej 7

8830 Tjele 

kontaktinformation