Tanktransport fra A til B

​Hos Vognmand Thomas Krogh Andersen står vi til rådighed, hvis du brug for en erfaren vognmand til tanktransporten. Vi har det rigtige udstyr og de mest kompetente vognmænd til at transportere flydende væsker, hvilket er din garanti for en sikker kørsel fra A til B. Uanset om du skal have fragtet fiskeolie, rapsolie eller gylle, kan vi varetage din opgave. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvor vi blandt andet har transporteret flydende væsker for mejerier og andet industri.

Vi tilbyder specialløsninger efter dine behov

Når en ny kunde henvender sig for at få løst en opgave, tilbyder vi ikke bare en standardløsning. Der tages altid afsæt i kundens situation, hvor vi lytter til opgavens omfang, for derefter at skræddersy en løsning, som opfylder kundens krav. Vi udfører tanktransport lige efter bogen, uanset om der er tale om mindre eller større projekter. Derudover rengør vi naturligvis vores tanke efter høje standarder, så hygiejnen er helt i top.

Skal vi hjælpe dig?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter en kompetent vognmand, som kan varetage din transport af flydende gods. Vi tager gerne en snak omkring din opgaves omfang, hvor du har mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have. Du kan fange os på telefonen 40 97 26 60 eller skrive en mail på thomas@ta-vognmand.dk, hvor vi naturligvis står klar til at besvare dine spørgsmål. Vi er beliggende i Tjele, som ligger nær Randers, Hobro og Viborg.

Kontakt os​

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du sende os en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Vognmand

Thomas Krogh Andersen

adresseinformation

Bavnehøjvej 7

8830 Tjele 

kontaktinformation