Transport af korn og foderstoffer

Har du brug for en erfaren vognmand til at klare din transport af korn og foderstoffer? Vi transporterer korn og foderstoffer i hele Danmark.

Hos vognmand Thomas Krogh Andersen har vi det helt rette udstyr og de mest kompetente chauffører til at transportere korn og foderstoffer.

Uanset om du skal have fragtet fra mark, silo eller plads, kan vi varetage din opgave.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har blandt andet transporteret korn og foderstoffer for flere store aktører i grovvarer-branchen samt direkte fra landmænd til lager, hvorfor vi også sagtens kan klare transport for dig.

Vi råder over 3 forvognhængertræk på 7 aksler og 5 sættevognstræk på 7 aksler, som står klar til og varetage jeres opgaver inden for transport af korn og foderstoffer.

Vi er godkendt ved fødevarestyrelsen til transport af foder og fødevarer. Al vores kørsel bliver dokumenteret i logbøger i henhold til regler om vask og rengøring.

Vi har siden virksomhedens start kørt korn og foderstoffer og har aldrig haft en reklamation over vores arbejde med dette.

Ønsker du et tilbud på transport af korn og foderstoffer?

Har du nogen spørgsmål til vores transport af korn og foderstoffer, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave?

 kontakt os gerne allerede i dag. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ønsker du at købe Transport af korn og foderstoffer

Ønsker du at købe Transport af korn og foderstoffer, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

  VOGNMAND THOMAS KROGH ANDERSEN

  Bavnehøjvej 7, 8830 Tjele

  Telefon: + 45 40 97 26 60

  SOCIALE MEDIER
  • CVR 35907645

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top