Levering af grus og levering af sand til private og erhverv

Få råd og vejledning om valg af det rette produkt

Ønsker du levering af grus eller levering af sand? Hos vognmand Thomas Krogh Andersen leverer vi sand og grus til både private og erhverv i bl.a. Tjele, Viborg, Randers, Hobro og alle andre steder i Jylland.

Vi indgår altid i en tæt dialog med vores kunder, ligesom vi tilbyder råd og vejledning, så de træffer det rette valg. Derfor kan du forvente, at du får lige præcis den type, som du skal bruge. Vi går naturligvis aldrig på kompromis med vores service.

Levering af sand og grus fra dag til dag

Vi tilbyder dag til dag-levering af en række forskellige materialer såsom forskellige former for grus og sand samt knust asfalt og beton.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • Levering af grus

 • Levering af sand og ridebanesand

 • Levering af knust asfalt og beton

Vi har ni lastbiler, som står klar til at køre ud til dig. Dertil kommer de vognmænd, som vi samarbejder med. Thomas Krogh Andersen har mange års erfaring i landbruget, på en maskinstation og nu som vognmand. Det er din sikkerhed for, at vi løser vores opgaver effektivt og professionelt.

Få mere at vide om levering af grus og sand

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om f.eks. levering af sand eller levering af grus. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit projekt. Her fortæller vi gerne mere om, hvilke typer materialer vi tilbyder, ligesom vi gerne besvarer eventuelle andre spørgsmål. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder altid er 100 % tilfredse med vores produkter.

Ønsker du at købe sand eller grus?

Ønsker du et godt tilbud på gyllekørsel, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Så udfyld kontaktformularen her.

  VOGNMAND THOMAS KROGH ANDERSEN

  Bavnehøjvej 7, 8830 Tjele

  Telefon: + 45 40 97 26 60

  SOCIALE MEDIER
  • CVR 35907645

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top