Hvem er vi?

Vognmandsforretningen blev stiftet tilbage i 2014 af Thomas Krogh Andersen, der stadig tager stor del i de daglige opgaver og kundekontakten, selvom virksomheden har oplevet stor vækst i de seneste år.

Vognmand Thomas Krogh Andersen har på kun ganske få år udvidet virksomheden, så den i dag omfatter 10 ansatte, 9 lastbiler samt flere indlejede vognmænd, der kører over hele Danmark efter behov. Vi har base i Tjele tæt på Randers, Viborg, Hobro og Bjerringbro, men vi hjælper kunder i hele landet.

Vi tilbyder i dag følgende services:
 • Transport af korn og foderstoffer
 • Gyllekørsel
 • Jordbrugskalk
 • Udlejning af buffertank
 • Levering af markkalk
 • Spredning af kalk med og uden GPS
 • Levering af kosand
 • Levering af sand & grus
 • Levering af knust beton og asfalt
 • Tanktransport
 • Transport af græs- og majsensilage
 • Formidling af græs- og majsensilage

Vognmandsforretning med styr på værdierne

Siden firmaets begyndelse i 2014 er vi vokset store både lokalt og regionalt, og det er en prioritet, at vi bevarer den gode kontakt til kunderne og ikke lader virksomheden vokse os over hovedet.

På trods af vores rivende udvikling, sætter vi dog en ære i fortsat at bibeholde vores værdier og gode jargon. Derfor drives vores vognmandsforretning efter en værdi om, at et løfte er et løfte, og at aftaler altid overholdes. Men hvordan fører vi så denne værdi ud i livet?

Vi møder vores kunder i øjenhøjde

For os er den gode kommunikation og kontakt i højsædet, både når det gælder kunderne, men også de ansatte. Alle vores chauffører er nøje udvalgt, da det både er vigtigt med dygtige og erfarne chauffører, men også at de ansatte harmonerer med virksomhedens værdier.

Den gode relation til kunderne er det vigtigste for vores virksomhed – og dermed også en fælles forståelse. Alle chauffører kommer fra lokalområdet og omegnene, og kender de egne, de kører i, og derfor også de virksomheder og landbrug, vi leverer og sælger til.

Som Thomas Krogh Andersen selv formulerer det til branchebladet Lastbil Magasinet:

“Det er sådan, at er du først inde i varmet hos landbruget, så ringer de ikke til 17 forskellige vognmænd. Vores kunder er meget loyale. Jeg har endda prøvet at blive inviteret inden for hos bondemanden til aftensmad,” siger han.

Erfaren vognmandsforretning

Vognmandsforretningen ejes af Thomas Krogh Andersen, som har mange års erfaring bag sig, både i landbruget, som vognmand og traktorfører på en maskinstation.

En opvækst i landbruget

Thomas Krogh Andersen, stifter af vognmandsforretningen, er selv vokset op på en gård, og kender derfor den branche, vi sælger til, rigtig godt. Han ved, hvad det vil sige at stå tidligt op og passe dyrene, hvordan landbrugsmaskinerne fungerer og taler så at sige landmandens sprog. Han har arbejdet i landbruget, siden han var 11 år gammel, og har kørt på maskinstation i 10 år, før han startede sin egen virksomhed.

Det er alt sammen erfaringer, han bruger hver dag, og derfor bliver der også lagt vægt på, at de chauffører og vognmænd, der er ansat i hans forretning, har erfaring og forståelse for branchen. De kommer f.eks. ud og snakker med kunderne og plejer det gode forhold, når de leverer produkter til landbrug og industri.

Stærke værdier og gode arbejdsforhold

Thomas Krogh Andersen fortæller også til Lastbil Magasinet, er det altafgørende for ham, at et løfte er et løfte, og at aftaler altid overholdes. Hans ansatte skal arbejde under ordentlige forhold, omgås med en god jargon og være glade for det, de laver.

Hvis man som kunde har spørgsmål til en opgave, kan man altid få fat på Thomas, for han er tilgængelig på firmaets telefonnummer døgnet rundt:

Du kan bare ringe – en af vores værdier er det tætte kundegrundlag. At vi kan tale om sagen. Tingene skal ikke igennem syv speditører hos mig,” siger han.

VOGNMAND THOMAS KROGH ANDERSEN

Bavnehøjvej 7, 8830 Tjele

Telefon: + 45 40 97 26 60

SOCIALE MEDIER
 • CVR 35907645

© Copyright – All rights reserved.

Til top