Salg & levering af kosand

Hos vognmand Thomas Krogh Andersen tilbyder vi salg og levering af kosand, som er en fantastisk erstatning for halm og gummimadrasser.

Vi er beliggende nær Hobro, Randers, Viborg og Bjerringbro, men vi har biler kørende i hele Jylland, som kan levere dit kosand og ridesand fra dag til dag.

Du kan være sikker på, at vi altid indgår i dialog med dig som kunde for at sikre os, at du får lige præcis den type og mængde kosand, du har brug for. For dig betyder det, at vi altid leverer ud fra dine individuelle ønsker og behov.

Skulle du udover kosand også have brug for levering af sand eller grus, så hjælper vi naturligvis også med dette.

Hvilke fordele er der ved køb af kosand?

Der er mange fordele ved at anvende kosand. Blandt andet at det minimerer omkostningerne til dyrene og dyrlægen, fordi der ikke kan leve bakterier i kosandet.

Det er også bevist, at det medfører en forbedret dyrevelfærd, færre klov- og benproblemer, og at køerne leverer mere mælk, fordi det er langt sundere for dem end halm og gummimadrasser.

Vi leverer udelukkende kosand af bedste kvalitet.

Ønsker du levering af kosand?

Lyder det til, at kosand kunne være det helt rette for dig og dit landbrug? Så kontakt os gerne i dag og læg en bestilling.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvorfor kosand kan være det rette for dig, priser eller andet, så er vi naturligvis også behjælpelige med at svare på dette.

Ønsker du levering af kosand?

Ønsker du at købe & få leveret kosand, eller vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Så udfyld kontaktformularen her.

  VOGNMAND THOMAS KROGH ANDERSEN

  Bavnehøjvej 7, 8830 Tjele

  Telefon: + 45 40 97 26 60

  SOCIALE MEDIER
  • CVR 35907645

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top