Jordbrugskalk til private og landbrug

Vi går aldrig på kompromis med vores service

Skal du bestille jordbrugskalk? Hos vognmand Thomas Krogh Andersen tilbyder vi salg og levering af kalk til private, landbrug og andre, som ønsker en billig gødning. Vi leverer til kunder i bl.a. Tjele, Viborg, Hobro og Randers samt alle andre steder i Jylland.

Vi har altid en tæt dialog, når vores kunder henvender sig, så vi sikrer, at de får præcis det produkt, som de har behov for. Du kan med andre ord få den vejledning, som du ønsker, og vi går aldrig på kompromis med vores service.

Vi leverer kalk af den bedste kvalitet

Landbrugets forbrug af kalk er faldet over en årrække, hvilket har medført, at jorden bliver mere og mere sur. Det kan du afhjælpe ved at sprede kalk. Vores kalk er naturligvis af den bedste kvalitet.

Vi kan levere jordbrugskalk med:

 • 2,5 % magnesiumkalk
 • 5,0 % magnesiumkalk
 • 10,0 % magnesiumkalk (ren dolomitkalk)

Der er mange fordele ved kalkspredning. Kalk fremmer krummestrukturen i ler. Desuden øger den tilgængeligheden af fosfor og magnesium, ligesom den øger kvælstofomsætningen. Samtidig hæmmer den både rodbrand og kålbrok.

Thomas Krogh Andersen har mange års erfaring fra landbruget, på en maskinstation og nu som vognmand, og det er din sikkerhed for et professionelt arbejde og en kompetent rådgivning.

Hvad koster jordbrugskalk?

En tommelfingerregel er, at kalk koster 15 procent af gødningsprisen. Prisen ved køb hos os afhænger af mængden og sammensætningen. Kontakt os for at høre mere om priser, kvalitet og sammensætning.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder bliver 100 % tilfredse, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for levering af jordbrugskalk.

Har du brug for gyllekørsel?

Ønsker du et godt tilbud på gyllekørsel, eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Så udfyld kontaktformularen her.

  VOGNMAND THOMAS KROGH ANDERSEN

  Bavnehøjvej 7, 8830 Tjele

  Telefon: + 45 40 97 26 60

  SOCIALE MEDIER
  • CVR 35907645

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top